måndag 30 juni 2014

Mot Oslo!!

Åh vilken härlig dag vi hade på vackra Marstrand igår, knäppte så fina bilder med nya systemkameran, men just nu sitter vi i bilen på väg till Oslo (ska semestra lite i staden och möta upp mamma som jobbar där, kuul) så slänger bara iväg ett mobilinlägg på bloggappen. Jenny med familj kom också ut till ön så det var riktigt mysigt, och fina Frida var med!! Vi åt en god middag tillsammans och bara njöt av allt vackert, lekte och busa med barnen :) Och idag är det ngn seglartävlig som börjar med så vi fick se lite kul övande på vattnet.. Fikade gott på klassiska Bergs Konditori och sedan blev det snart senare kväll och barn som skulle sova så vi åkte hem efter en riktigt fin dag där, vädret växla men det var perfekt, kom tillomed en liten regnbåge :)
Och efter vi imorse lämnat Floby åkte vi först och hälsade på min morfar och mormor i Skövde, var himla längesen vi sågs så det var riktigt skoj att se dem och de tyckter så mycket om Angeline!!

Nu har vi väl ungefär 20 mil kvar till Oslo, Angeline sover efter ha tittat på krambjörnarna och barbapapa, Ika i rutan är också en favorit :) Hin har fått en liten mini-iPad för hon blir lite rastlös i bilen ibland :) Och drar alltid av sig strumporna :) Lillstrumpan..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar