söndag 8 juni 2014

Vilken helg!!

Åååh vilken helg, minnen för livet!! Fredagsmorgonen började med en mysig gosig frukost i soffan med Angeline och Stefan, mmmmmm mina älsklingar, åh vad jag är kär dem.. Åh min lilla familj asså, jag njuter verkligen när vi är sådär samlade och mysiga.. Sen hoppade jag in i duschen och tog ett riktigt spabad (får passa på medans Stefan är ledig eller börjar sent ;) Målade mig och umgicks mer med mina finaste och sedan bar det iväg med vagnen för att möta upp fina fina goa Jessica för en så mysig nationaldaglunch med våra prinsessor :) Först mös vi lite i moodgallerian, älskar verkligen den gallerian!! Och vi hade bara såååå trevligt, åh vad hennes lilla Kiara är fin asså, ett riktigt litet energiknippe som Angeline, men hon var lite tröttare för hon har ju varir sjuk i veckan men hon skrattade och log mycket ändå när hon fick syn på sötaste Kiara!! Vi käkade god sushi och fick tillomed en liten flagga i :)) 

Vilka sötnosar asså, tänk vad vi sammanträffa rätt jag å Jessica, bara två veckor emellan ;) 


Snygga ni!! 

Sen mötte jag upp Stefan igen och gjorde lite härliga ärenden och senare kom världens bästa faster Anita som skulle passa Angeline då vi och vår Gudafader och bästa bästa Thobias skulle till våra underbara vänner Robin och Catrine som verkligen hade årets bästa skönaste härligaste 70-talsfest!! Och då snackar vi 70-talsfest på riktigt riktigt!! Ska gå igenom alla härliga bilder men så länge skickar jag in dessa och fler kommer snart snart :)

 asså vilken fest...... Ojojoj.....vad vi levde och skratta och njöt av livet, knappt någon alkohol heller, men var tvungen att smaka på Ribin egenblandade läckerheter i egenfixade baren, men bara lite för Igor var det bröllop för Hebrik och Liv, och vilket liv det var!! Haha, hörs snart efter duschen har en så go och lugn kväll här, the och tv och kycklingfilé innan och mys och sovande ängel....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar