tisdag 10 juni 2014

Åh jag måste ju bara berätta!!

Om här om helgen, ja när vi blev bjudna på den där helt fantastiska resan till Parken Zoo i Eskilstuna!! Vilken park asså, vi hade det verkligen så otroligt mysigt och jag kan rekommendera alla att åka dit!! Barn som vuxna!! Vi hade det heeeeelt underbart, och vilka trevliga människor vi träffade, både nya och äldre vänner hängde på och allt var bara så otroligt fint ordnat och planerat!!

Först träffades vi hela härliga gänget på T-centralen och sedan gick snart tåget till Eskilstuna!
Angeline var så glad och go på tåget, hennes första tågreesa med sj :)
På plats på Eskilstuna Central hälsade självaste Parken Zoos vd oss välkomna och vilken otroligt trevlig och fin kvinna hon är asså, kämpar verkligen för djurens rättigheter!


Så fick vi vårt rum och där väntade fina presenter, 2 jättefina barnböcker och en godedino till Angeline som hon älskade direkt -TUSEN TACK!! Och Tusen Tack Bästa Best Western som hade riktigt sköna sängar, fantastisk personal och så mysigt rum för en så härlig vistelse!!

Och så fick vi den häftigaste och största goodiebagen jag någonsin sett, TACK TACK TACK!!

Och så passande var det tillomed Prideparad lagom till vi kom!! Vilken lyx för mig som både älskar regnbågar och att få gilla vem man vill vare sig det är tjej eller kille, en sån självklarhet!!
Så gick vi ner till restaurangen där det bjöds på god dricka, lyxiga snittar och en fin hamburgebuffé!

Min underbara vän Anja var också med på resan och hade världens sötaste present till Angeline som vanligt, alldeles, alldeles för snäll jämt finaste Anja.....

Så var det dags att ge sig iväg på en kvällstur till parken som vårt gäng fick heeeelt för oss själva, vilken lyx att få en hel djurpark för sig själv asså..... Man kände sig rikitgt VIP i sällskap med bland annat Gert Fyllking med familj, jag gillar honom så mycket och lika trevlig och kul i verkligheten!!

Där fick vi bland annat ha dragkamp med tigrar, trädleoparder och se på lejonmatning.....

Efter några timmar i parken bjöds det på en lyxig stor mexikansk buffé!!
Så var det dags att vakna upp till en ny härlig dag som startades med deras fantastiska hotellfrukost!!
Mmmmm....finns det något bättre än en riktgt härlig mysig hotellfrukost..
Så for vi till parken igen och började med att kolla på alla coola dinosarier!!

Dinosarieskötaren Harry var så kul och intressant att lyssna på!!

Så kollade vi på ett av mina absoluta favodjur - FLAMINGOS!!!! Åååhhh, har tillomed planer på att tatuera en, det är verkligen så vackra fåglar, så fina så rosa :)

Angeline var på sitt bästa humör hela dagen :) Men inte undra på det.......

Så var vi på deras Tivoli och spelade lite, fiska fiskedamm och åkte karuseller :)
Jag och fina Anja åkte en jätterolig och så vi skrattade.....Så var det dags att åka hem med en så fin helg vi aldrig aldrig vill glömma, TACK HELT FANTASTISKA PARKEN ZOO och bästa TANJA!!


 Och vilken julafton det blev när vi drog upp den ena finare saken efter den andra i goodien....
Bland annat helt supersnygga äkta silverbarnbestick från GENSE, presentkort på härliga behandlingar, ljusgrejer, volvogrejer med mer med mer.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar