Sidor

måndag 19 augusti 2013

Idag är jag så rörd, tacksam och så lycklig....

Trots lite småstress med att få ihop allt i tid, virriga hormoner som bränner mat och bak och händelser blev det till slut en riktigt lyckad Baby Shower, och det blev det på grund av Er mina otroligt fina, ljuvliga, sanna och fantastiska vänner. Som Stefan sa på sitt tal; "idag väljer Lina sina vänner med omsorg och det märks" Ja, jag måste faktiskt skryta och berömma er igen för Ni är helt otroliga!! Jag har aldrig haft en så bra, fin, stabil och underbar bekantskapskrets som idag, jag känner mig oerhört lyckligt lottad som har er och somnade med ett stort leende på läpparna igår men också med tårar över att ni bara är så fina!!

Mina 2 underbara kusiner Anna och Karin kom också, det var väldigt skoj och min ena kusin Anna kommer jag nog få se mer utav i höst då hon kommer vara i Stockholm eftersom hon kommit in på konstfack, fantastsikt kul Anna och Stort Grattis till dig igen!!

Åh, jag fick verkligen precis en sådan Baby Shower jag drömt om, många goda skratt, klappar på magen, mycket bebisprat, god mat och bak, pussar och kramar!! Hade satt upp ballonger i alla rum och pyntat upp lägenheten med annat fint :) Först serverades lite rosa bubbel med jordgubbar i i hallen, till de lite popcorn och godis och sedan var det dags för några amerikanska smårätter som mini cheeseburger (brände tyvärr brödet men fick köpa färdigt :) mini club sandwich, coleslaw, american panpizza, macaroni&cheese och en härlig ceasarsallad :) Till kaffet serverades en "sugarbuffet" ;) Bestående utav cupcakes, marschmallowsklubbor, cheesecake, jordgubbsgrottor, hemmabakta maränger i olika färger å former och annat smått och gott!




 "Nalle tog uppståndelsen med ro"
 Som underbara Malin sa! Var tvungen att sno några bilder från hennes jättefina blogg!





 Nä, det är ingen liten "hen" i min mage ;) IT`S A GIRL!!!! :))))


 Älskar sådana sugrör i papper, de är så fina!!

Ville att allt skulle gå i ljusa pasteller, rosa och turkosa ljuva toner....

 Mmmmmm.........



Finaste Sara, Jessica, Annie, Louise och Karin och sen har vi Världens Bästa Robin!!



 Underbara!!
 Malin med hennes fina familj, deras lilla dotter Vienna är så otroligt söt och denna bild blev så livlig och vacker och min fina kusin Anna längst ut så glad och go!!

 Min underbara Thobias, en utav mina absolut bästa och mest fantastiska killkompisar!!
 Ja, det blev en ganska rosa Baby Shower för vår lilla tjej :))

 Sötaste Alvin, Rebeccas lille son!! Gud vad han är söt bland alla gosaker!!



 Älskar denna bild på Stefan med de underbara presenterna från Carro och Johan, en glasskallra och en rosa donut i gosedjursform!! Våran baby kommer älska dem!!
 Fina Carro!! Och under fina Sara!!

 Mmmmmm......
 Vackra Louise med stora stoooora mig :)

 Nej, det var ingen GI-shower men barnmorskan säger att mitt socker alltid är så fint nu ändå :)
 Underbara Anna (både min frisör och barndomsvän med finaste Louise och under har vi Stockholms snällaste och sötaste tvillingar Anna och Maria, älskar er!!




Sedan lekte vi "Sätt nappen på babyn" Den går till likadant som "knorren på grisen" Haha, vi hade väldans kul där inne i sovrummet, snurrade varann och skratta högt! 



Älskar verkligen bilden under på lilla Erik och Cilla, de är så otroligt vackra!! Bilder blir då alltid som bäst när man smygfotar, borde göra det oftare :)
  
 Det blev sent och de sista gästerna hem blev en utav mina närmaste vänner Jojjo och hennes lilla familj, Thobbe, Becca, Louise och Robin, vo satt och mös länge, öppnade alla presenter som var helt otroliga, måste nästan ha en till bjudning nu för att tacka alla ju :)




 Åh, vi hade det verkligen så mysigt där i mörkret och klockan drog sig nog emot 11 innan jag och Stefan sa hejdå till alla, det var så underbart att ha er hos oss, ingen förstod vart timmarna försvann..






Imorse vaknade jag med lycka i hela kroppen, sen vart det städning, en promenad i solen och sedan kände jag bara att jag var tvungen att fota alla HELT FANTASTISKA GÅVOR!!!!! Jag vet inte hur jag ska tacka Er allesammans, måste bara visa man smälter ju av allt så sött och gulligt...... Tänk att hon kommer snart, nu är allt förberett och hon är så efterlängtad och så välkommenhon bara kan bli..



 Och det är ingen vanlig bebis jag ska få, det är en alldeles egen lammunge!! Har ni sett så söt, man dör....
 Och denna pyamasen asså, bara för söt!!
 En underbar Fårbok, en Krakel Spektakel bok som är helt fantastisk, och en så fin skrivbok att skriva upp minnen i från henne och ge henne sedan så hon kan läsa när hon blir stor, finaste ideén!! Sedan dessa igen, aldrig sett sötare saker, tänk att skallra med en glass och ligga på en donut :)

 Världens härligaste hakklapp och finaste lilla kort, ääälskar ju nallar!!

 Finaste örhängena jag sett på länge, så söta, älskar allt som Juicy gör!!
Och ser ni under vilken underbar liten Dumboskallra :)

 Här har vi en väldigt fin och kul present, en påse med olika små sydda "sångsaker" i, till exempel kan man dra upp en stjärna, då får man sjunga Blinka lilla stjärna eller drar man upp en katt, lille katt, en spindel, imse vimse spindel och så vidare, och en såååå fin Hello Kitty mobil!!!!


 Denna boken tycker jag var en sådan otroligt fin present (som alla andra såklart) men just att det var lilla Estelles bönbok, jag som är kristen älskar ju sånt här och jag tycker lilla Estelle bara är så söt!!









 Massa fina kort och Anna och Johanna hade visst samma smak :)
 Underbaraste bodyn och sötaste små tofflorna; diinglisar, härligt namn!!

 Asså har ni sett någon sötare lekfilt/täcke??!!! Jag älskar verkligen skogsdjur, denna är ju bara så underbar asså, små igelkottar som äter på smultron, kan det bli sötare?!

 Och denna mössan och muminspeldosan asså.... Sååå fina!!!!!



Och Sist men Inte minst!!!! 

Nä, jag höll på att smälla av när Louise kom in genom dörren med en stooor jätteelefant och en Stooooor korg helt fullproppad med de allra sötaste sakerna man bara kan hitta och pyssla ihop. Hon är verkligen het makalös Louise, så pysslig och duktig asså!! Och duktig på att verkligen hitta de PERFEKTA presenterna, ja --------- skrolla ner!!


 Korten har hon gjort själv, såååå fina!!!! Och hör på detta!! Jag ba;
-Men asså Gud, ett fyrklöver!! Är det plast eller vad har du fått tag på det??!!" Louise;
-Jag var ute på en äng i norr och leta tills jag hitta ett!! HON ÄR HEEEELT OTROLIG!!!!!
Och hon hade verkligen gjort det också, jag trodde först det var ett skämt, men nä.....
 Och tror ni inte det bara blev galnare och galnare av glädje och överraskningar!! Titta här!! Hon har fått tag på en riktig livs levande REGNBÅGE!!!!! Det kan ju liksom inte bli bättre, jag bara gapa rakt ut!!!! Och Jojjo; "Sådär låter Lina när hon gillar ngt" Ska visa sen när vi köpt batteri, så nyfiken!!!!

 Sen en så fin fösta docka till lillan och så kan man rosta mackor med Best MUM, åhh!!! Och titta denna prinsessdräkt, små balettskor och haklapp, vet inte hur jag ska tacka dig Louise, DU ÄR BÄST!!!!! En helt otrolig gåva, 100000000000 TACK!!!!!!
Och det var så mysigt när vi satt där i mörkret med tända ljusen, alla runt om så nyfikna på varje liten underbar grej du stoppat i och du så söt brevid "Jag tycker bara sånt är så roligt" Åååååh!!!!!!!!!!!


1 kommentar:

  1. Du är alltid otroligt söt, men som gravid är du så himla vacker! Helt otroligt. Lycka till med allting. Ska bli spännande att se hur allt kommer att gå. *bamsekram*

    SvaraRadera