Sidor

måndag 12 oktober 2009

Gokväll.

Vad trevligt att du tittade in här hos mig. Välkommen får jag säga.
Jag hoppas att du har haft en bra dag, och att allt är bra med dig.
Såhär är det att jag tänker ha en seriös blogg, och den tänker jag ha från och med nu. Det blir inte massa dravel och struntprat här längre. Skönt va? Jag är ju faktiskt en mycket seriös och ordentlig person i grund och botten.
Är det något bra på TV ikväll då? (förutom vädret och nyheterna) Agenda sänds ju inte förens fem över tolv, lite sent tycker jag, eftersom jag går och lägger mig i tid på kvällarna. Man vill ju vara pigg och alert på morgonen. För vad passar inte bättre än att börja varje morgon med en uppfriskande skogspromenad? Sen sätter man på kaffebryggan och nyhetsmorgon, tar en härlig dusch och gör sig klar för en ny trevlig dag.
Nu ska jag gå och ta en grov smörgås, på den ska jag lägga en seriös skiva skinka. Jag äter inte massor med onyttiga sötsaker och sånt där längre. För sådant är ju varken nyttigt för kroppen eller blodsockernivån.
Nu får jag önska er en fortsatt trevlig kväll. Med vänligaste hälsningar Lina

5 kommentarer:

  1. Är du seriös nu eller inte? Ursäkta att jag frågar.

    SvaraRadera
  2. Men gud vad gullig du är och vilken underbar början på en morgon du beskriver!! Det känns ju som att man vill flytta in hos dig och genomleva dagen med dig :) jag visste inte att du bodde nära skogen, härligt!! *kram*

    SvaraRadera
  3. Du är gullig Julia, så himla go!! Ja, här finns skogen bara ett stenkast bort! Kram!

    Och till dig Anonym, klart jag är seriös nu, eller inte:) Haha, seriös eller inte, det är frågan!

    SvaraRadera