Sidor

lördag 17 oktober 2009

Gokväll..

Det har gått en till härlig dag med Jenny, Jimmy och Anita. Först var vi på Bukowskis och kollade på alla fina tavlor där. Sen gick vi ut till Skeppsholmen och såg den omtalade Dali-utställningen på moderna museet, det var verkligen var en fantastisk upplevelse. Hans verk är ju helt makalösa, målningarna helt obegripligt bra gjorda, man kan knappt förstå att någon kan måla så, han var verkligen en otrolig konstnär och människa, jag finner förresten inga ord för honom.
Sen åt vi lunch, pratade, hade trevligt och tittade på all den andra konsten som finns där också. Jag skulle kunna gå runt där hur länge som helst, får åka dit snart igen..
Efter det vart det mera spring i butiker och lite shopping. Sen åkte vi hem till mig och lagade middag, kycklinggryta med ris. Sen gjorde jag en tårta till Jenny och Jimmy, den blev jättegod:)


Min lilla hemmagjorda keramikservis:)

6 kommentarer:

  1. Hhär.-Vet du-det var nog den 15.okt. ang dina bruna hår-så någon av dina anonyma kommenterade mig att "jag e fan lika obegripligt varje gång"etc,etc.
    Jag svarade-vilket svar pga någon anledning inte blev bublicerad(-troligen har jag fumlat med tekniken på dessa förbannade apparater)-men;
    Jag svarade att troligen Lina förstår mig,ibland åtminstone;att ditt,ibland sutrrealistiskt liv är inte så enkelt att få begrebb på.Jag tänkte -jo,just, Salvador Dali--o nu berättar du att du har varit där--o gillade det!-Tror jag förstår dig jättemycket!-Ibland;)
    -Det e ju lite "barnförbjuden" utställning men bl.a "Klockan" gillar jag mm.
    -Vill inte du hänga med mig dit nå´n dag?-Kanske bara för att jag anade/förstod att du gillar Dali!
    H

    SvaraRadera
  2. Tack H, men nejtack. Inget personligt:)

    SvaraRadera
  3. Så du gillar Dali.-Helt(-o klokt)o.k Lina.-Vi "syns" via Dali då;-)-Det behövs inte 2 stycken o fundera hans verk;)
    Kram-o tack för ett rart svar.-Du e Lina!-Forever think I.
    H

    SvaraRadera
  4. Lina du har gjort så super fin/mysig servis! :)
    Kram Louice

    SvaraRadera