Sidor

torsdag 30 april 2009

En fin valborg.

Det blev en lika trevlig dag idag också, plus en väldigt mysig kväll. Åkte in till stan på förmiddagen, jag, Sara och Hannes. Tog t-banan till söder för att kolla i kuliga butiker. Och Saras älsklingsbutik Beyond retro. Nästan min älsklingsbutik med förresten:)

Ascool secondhand, vintagebutik, verkligen. Kläder och assesoarer hämtade från hela världen. Finns allt från vackra sekelskiftasklänningar, lyxiga partyblåsor, välskräddade underbara små plagg som hänger i regnbågsfärgernas ording, mycket paljetter, ryschpysch, glitter och små spettsar. En uppsjö av allt udda och roligt som finns. Många svincoolahattar, och skitsnygga skor, rgulliga små kavajer, massor med strumbyxor i alla färger och mönster som kan tänkas, mängder av 70 och 80-tals t-shirts med superhäftiga, skojiga och vackra tryck. Och massa, massa annat skoj. Efter allt runtrotande och provande, gick vi till Thairestaurangen Koh Phangan och lunchade. Supergod mat verkligen, kanske extra gott för det var den första uteserveringslunchen i år.

Ikväll gick vi bort Anders och Annika på lite valborgsmys med grillat kött och potatissallad. Sen spelade vi både buzz och singstar hela kvällen, det var skitkul! Nu ska jag sova, är jättetrött. Godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar