torsdag 23 oktober 2014

Angelines underbara 1-årshelg!!

Nu kommer lite bilder från Angelines 2 dagars 1-årskalas i helgen! Och vilken helg asså, ett sånt underbart minne för livet!! Hon var helt överväldigad av alla barn, gäster, allt gott hon fick och alla helt otroliga presenter, och tänk en lillasyster några dagar senare i present på det!! Barnkalas är verkligen det mysigaste som finns att ordna och tänk när man verkligen får börja fixa mera "riktiga barnkalas" med lekar och sånt, nu blev det ju mer ett "babykalas" Men sen lovar jag att snickra korvkioskar, sockervaddsstånd, pastellfärgade glassbodar och hyra hoppborgar!! Vi började lite light med fiskedamm och så ;)


 Dukat fint till barnen, åh så skoj att kalasduka med massa färger och sånt!!

Åh min lilla 1-åring, hon är såååå söt i kalasstrut, borde börja med det jämt ;)
 Så kom sötaste Lexie och Judith med finfina paket!!


Och the one and the only Gudfar Thobias alla barn älskar (och alla vi andra såklart, han är bäääst)
 Malin och Judiths fantastiska mamma Malin, alltid lika snäll, fin och go!!Så kom Bästa Micke och Rebecca (men tyvärr barnfria, förutom skatten i magen) med ett sååå roligt BR-paket, och i det var det inte vad som helst utan en regnbågsenhörning, visar sen!!


Med fler paket kom snällaste Jocke och Jelena!! 

Så var det efter den hemmabakta pizzan tårtdax och sång!! Nöjd :) Kladdig och helt förvånad att hon fick en hel tårtbit som hon typ aldrig sett innan för sig själv...Så blev det söndag och kalas igen, vi delade upp det lite på två dagar så på söndagen var det mest släkt och familj, och Johanna, Alexander, Angelines bästa kompis Olga och underbara Jessica och hennes prinsessa Kiara som är heeeeelt ljuvlig!!
 Kjelle, bästa farbror Leif och faster Elisabet, saknade dock min gudomliga faster och hennes man Anita och Harry men vi ville inte riskera henne att bli förkyld av något barn innan operation....


 1-årsservetter såklart :)

 Av Alexander och Jojjo fick hon världens vackraste sagokäpphäst och av Jessica heeeelt underbara kläder, visar sen sjuuuukt söta!! Jessica hade tillomed presenter till nybabyn i rosa, hon visste ;))

 Snodde några fina bilder från hennes blogg spana in den såååå fin!!

 Gudmor Frida hade värsta häftiga cirkuspresenterna, hon fick tillomed trapetsringar!!
Ursäkta min kassa mobilkvalité, en hittade inte laddaren till kameran i sista sekund....


 Av oss fick Angeline bland annat en stor Lilla gubben Pippihäst som hon provred direkt!!
Sen var det dags för Anita och Harrys medskickade roliga paket, en jättekul boll som låter när man kastar den och en helt egen leksaksmobiltelefon!!


Kul lek och gos på Angelines nya rum som snart är klart!!
Sötaste lilla Kiara....
Åååååh, sååå sööööt!!

SÖÖÖTNOS!!!!
Åååååh, min lilla lilla guldklimp..... Tänk att du är 1 år nu!!
Mmmmmmmmmm......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar