söndag 10 november 2013

Oh....Stefans första farsdag....


Åh, vilken underbar morgon vi hade!! Angeline var så snäll och ljuvlig, ja sov så sött med Stefan i sovrummet då jag tidigare i morse smög ut i köket, stängde försiktigt igen dörren och började pyssla ordning frukost och dukade med finporslinet. Guldkant på allt, oh så fint!! Älskar ju guld och allt som glittrar och glimmar... Så blåste jag upp några ballonger, ja fem stycken, ja en för varje familjemedlem.. Så tände jag ljusen i kronan och de allra finaste regnbågsljusen..

Jag var så lycklig, gick och nynna barnvisor för mig själv i huvudet, men också, ja lite lite stressad att de skulle vakna innan jag var klar, ville ju verkligen överraska :) Jag slog in presenter och hittade tidigare i veckan så underbara änglakartonger som jag la in vissa presenter i, ja bara med lite rosa härligt silkespapper runt och så ner i de vackra små lådorna, älskar silkespapper, så prassligt, lyxigt och underbart.. Så satte jag massa presentsnöre på allt (ääälskar presentsnören, alltid gjort, så festligt med lockar, vare sig det är på människor, snöre, telefonsladdar eller vad som helt)

Sen smög jag in i sovrummet och då hade den lilla ängeln precis vaknat, höll på att öppna ögonen så jag väntade in henne lite och på med en fräsch härlig blöja och min alldeles egen designade "farsdagbody" :) Änglagrodor som jag målat själv för längesen och den bilden trycke jag igår ut på sånt speciellt papper man kan köpa och lägga i skrivaren och sedan stryka på kläder så blir det som ett tryck och sedan skrev jag med sånt oluktande ofarligt lim; ÄLSKAR DIG PAPPA och guldglittrade på.. Bodyn blev så söt, hon klädde verkligen i den och såg så nöjd och underbar ut, som om hon verkligen visste vilket "specialplagg" till pappa hon fått på sig :) Och så gick jag in till Stefan och väckte honom med henne i famnen.... Stefan blev helt tårögd när han såg vad hon hade på sig och så pussade vi honom grattis på farsdag och bad honom komma ut till köket...
 
 Nalle ville också vara med och fira pappa!! Ocg tomaterna var upplagda som ett litet hjärta och så drack vi päroncider i skumpaglas och mjölk i finaste vinglasen med guldfot :)
Ett underbart gott doftande vanilj-Pappa-doftljus, Stefan älskar vanilj!!
 Av Nalle fick pappa Stefan en chokladbåt och av Knytte en Nalle som körde bil, bilar och båtar är ju lite några av Stefans bästa och grejer här i livet :)
 
 I det stora guldpaketet låg detta farsdagkollage jag gjort till Stefan, ett kollage med riktiga "pappaminnen" när han klippte navelsträngen, första gången han höll i henneförsta gången hemma, när jag var gravid och några andra underbara minnesbilder..... Han blev så glad att han grät..... VÄRLDENS BÄSTA PAPPA OCH MAN MAN KAN ÖNSKA SIG!!!!

1 kommentar:

  1. Vilken underbar fars dag!
    Så fint ordnat av dig.

    SvaraRadera