måndag 18 november 2013

Åh, underbart var det i lördags....

Då lillan också fyllde en månad, och så firade vi fantastiska Kelly och Mats stora kärlek som gått och gift sig, helt otroligt roligt!! Tyckte förut att det var lite sådär att vissa ville ha det mera privat och inget stort inför alla mer än ett par vittnen och så men jag förstår verkligen de som vill det nu och skulle nästan kunna tänka mig det själv om det inte vore så att jag gillar och fira och festfixa så mycket (men en fest kan man ju ha ändå om man vill det... En livskärlek är ju bara mellan de två personer som gifter sig så varför ska man "säga ja" framför alla andra egentligen :) Men ååååh, så roligt att de gift sig, är så otroligt glad för Kellys skull och hennes man är en helt underbar person, de passar verkligen ihop och bara gnistrar kärlek och lycka mellan dem!!

Jag dukade med finaste kristallskålarna, färgad höstkål, ballonger i matchande romantiska "solnedgångs" färger, lagade majskyckling med hasselbackspotatis, egen rödvinssås, bearnasie, några goda röror, knallgult mortotsbröd, minisalamis, brie, en god sallad och den allra vackraste sortens blomkål, bläddra ner och kolla på underverket, så vackert med vackra speciella grönsaker asså.... Kelly tyckte den såg lite "Sagan om ringenaktig" ut, och det passade ju när man tänker på vilka otroligt lyckliga ringar de satt på fingrarna :) Kellys fina syrra var med också, och kom med alla bästa babytips, mycket duktig och så brinnande mamma som hon är!!

Vi skållade och skrattade och babygosade hela kvällen, verkligen en kväll att minnas för livet.... Så mysigt!! Men inte skållade vi oss bakis tills igår, jag mådde faktiskt himla bra igår :)  Man vill ju liksom inte vara sådär bakis och helt väck när man har en sån liten ängel att ta hand om förstås....Och åh vad de älskade vår lilla Angeline... Alla bara smälter.... Fick en så vacker speciell klänning av Kelly med, visar sen :)

 Älskar kristall, det är så vackert..... Min antika kristallskål är ljuvlig....
 Var himla nöjd med mitt eget inslagna paket :) Tycker det är sååå skoj att slå in presenter!!
 Blev en liten vit brudballong på och många rosetter och snören :) Och så massa skumpa såklart!!

 "Sagan om ringen blomkålen" med finaste ringen breve.....

 Underbara Mats och såklart en liten mini bröllopstårta :)
Åh, vilken trevlig kväll, Tack fina fina fina NI!! Älskar Er så mycket!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar