torsdag 27 september 2012

Go kväll på er.....

Nu börjar det gå emot mörkare och kyligare tider, också de tider som det är mysigast att laga kvällsmiddagar så nu ska det bli lite ordning på "Veckans läckra recept" Gjorde en rätt härom veckan som blev mycket lyckad! Här hittar ni den!!


Annars är allt bra här, men håller på att greja och snurra med allt möjligt så har bloggen på lite lägre hastighet här ett tag, men mycket bra mår jag och mycket lycklig är jag, det måste jag säga!! I helgen händer det många trevligheter bland annat har Underbara Tanja en härlig B-day Brunch på söndag och med i bagaget hem får jag och Stefan en till liten sötnos att ta hand om, hon kommer göra sig rikitgt härlig där på sköna soffan, ja där hon ska bo med de andra kissarna Nalle och Knytte. Haha, ingen mindre än vår allas älskade Ellen!! Ska bli så mysigt att ha dig här och önskat en min regnbågssmörgåstårta har du, åh den ska också bli härlig att laga, älskar att göra den!!

Åh, kolla denna bild på Tanja, min absoluta favoritbild!! Hur härlig är hon egentligen?! En utav Stockholms härligaste kvinnor asså!! Självklart var Tanja och hennes gudomliga närvaro bjuden på mitt kalas också men som synd synd synd var det deras bröllopsdag då och hennes härliga kille hade planerat andra festligheter, sådär blir det tyvärr ibland, men på söndag ses vi och ska fira dig!! Kolla hennes blogg också, helt underbar!! Och Puss sen, sov gott!
3 kommentarer:

 1. Läs sveriges bästa och mest uppdaterade skvallerblogg, bloggen alla andra skvallerbloggar kopierar ifrån.
  www.nattstad.se/svenskabloggare

  www.nattstad.se/svenskabloggare

  www.nattstad.se/svenskabloggare

  SvaraRadera
 2. Oh så himla mysigt att du och Stefan kunde komma förbi! Nu ligger en film från brunchen också uppe som Mariana Cabral gjort :D
  puss

  SvaraRadera
 3. Oh så himla mysigt att du och Stefan kom förbi. Nu ligger filmen som Mariana Cabral gjorde om igår uppe i bloggen :) ekostil.se pussss

  SvaraRadera