Sidor

måndag 17 september 2012

Jag badar i presenter......


Nu är bilderna från hela stora kalaset i full igång här i bloggen, Tack Bästa fotografen Armand Dommer!! Men bilder från min kamera tar mycket kortare tid att ladda upp så nu ska ni få se hela den helt makalösa presenthög jag fick, och alltså jag har aldrig öppnat så många paket i hela mitt liv och era presenter är så fantastiska att ja, nä jag vet faktiskt inte hur jag ska tacka er, och när jag tackar er säger ni bara att det är ni som ska tacka för en sådan fest, men nej, det är faktiskt jag, framförallt för att ni kom och gjorde min 25-årsfest till en oförglömlig paradisfest , och era presenter asså, de är bara helt otroliga.....


Börjar med en utav mina älsta och underbaraste Sussanes present som var heeeeeeeelt FANTASTISK!!!! Hon och hennes fina vän Karin hade köpt en stor vacker korg som de klätt med band, snören, blommor, rosetter i regnbågens alla färger och shoppat en massa massa lyxiga kex, ostar, marmelader. choklad, vin, skorpor och allt sånt där supersmaskigt och sedan klätt in var enda liten gosak med en rosett, ett rosa band en blomma, och alla kexpaket var inslagna i silkespapper med snören och annat kul, se bara på kexpaketet med den lilla flamingon!! Vilket arbete!! Som tur var sa de att det var en väldigt rolig present att göra, åååh de är också sådära kreativa och härliga!! Seee nu, heeeeeeeelt otrolig!!!!! WOW!! Tusen Tack Susanne och Karin, den ska bli underbar att få njuta av sen med.... Vilka delikatesser asså!!
Se på de lilla flamingokexpaketet, såååå himla härligt!!!!!

Och på knäckebrödpaketet hade de klistrat små paljetthjärtan, de hade tänkt på allt....
Jag säger det igen; Heeeeeelt otroligt, vilken present!!
Ja, på varje liten grej, en liten fin detalj, en liten dekoration.......


Sen Zanna, min Zanna, Zanna, Zanna, Zanna........ Hon hade också gjort en alldeles för generös och fantastisk höstkorg och lagt i allt möjligt lyxigt, macrons (som alla vet jag älskar) Ett underbart lyxthe, världens mjukaste strumpor, två ljuvliga doftljus och go fin flaska bubbel, en väldigt fin ansiktskräm och en exfolierande peeling som verkar komma från himlen, har aldrig blivit lenare, Suki Exfoliate Foaming Cleanser heter den och man blir verkligen len som en babyrumpa i hela fejjan, och inte som om detta vore nog hittade man också en afrikansk klänning i den vackra korgen, hon är nämligen från Afrika Zanna och världens underbaraste, hennes son Alvin är helt gudomlig, 10 månader gammal och den var så fin den här korgen för det var som bäddat för att bli gravid efter man druckit upp den fina flaskan kan man få en liten kompis till Alvin i magen och mysa med allt underbart som finns här..... Gå runt i sina mjuka sockar, dricka the och äta macrons, tända ljus och bara mysa i den fina klänningen...... Hon är själv mycket för bebisar Zanna, en väldigt varm person......



Utav Fina Fina Malin fock jag en jättejättejättejättejättejättefin hjärthylla!! Hon är alltid så fyndig, generös och god Malin, hon hade skrivit så fint och gav mig det som hon skrev; Ett stort hjärta!! Tack Snälla Goda Underbara Malin, jag ska måla den i fina färger och har bestämt att jag ska ha den i mitt framtida Villa Villekullakök med mina bästa och godaste kryddor och små burkar i den..... Kolla på den under, den är verkligen så fin!! Stor är den med och rymmer mycket, en oerhört fin present som kommer att följa med mig hela livet, som dig!!


Nu kommer vi till en annan (som ni alla är mina vänner) fantastisk person som heter Elin och som också är alldeles för generös och snäll. Hon och hennes vackra man Ian gav mig en väldigt väldigt väldigt fin present.. Jag fick hela serien från lyxhudvårdsmärket ACQUIZHEN, en mycket fin serie innehållande både tvätt, dag och nattkräm, en fin tvål, serum och en urskön mask!! Jag kommer att få lyxa hela hösten för ni skämt bort mig så mina vänner!! Tusen Tack Elin och Ian och under alla produkter hittade man stora bubbelgum och smarties i olika färger, underbara NI!!!!!

Utav mina skol/barndomsvänner Malin, Anna, Sara och Julia fick jag en jäääättestor och vacker rosa glasskål, en såndär helt fantastisk skål som även den kommer följa med mig hela livet, ser inte så stor ut på bilden, men den rymmer många många liter bål, popcorn, mat och massa massa annat..... Och inte nog med de hade de fyllt upp den med flera kilo lyxgodis, roliga klubbor, riktigt härliga fina karameller och massa massa massa helt underbart gott godis!! TUUUUSEN TACK!!!! Den var överfylld men fattas lite på bilden för det var så gott godis och precis i min smak ;)

Och så fick jag skumpa, en fin rosa flaska med ballongkort utav Fina Fina Fina Robert (och hans fru som tyvärr inte kunde komma) Och utav Niklas och Paul en fin Rosa Gul Änka och ett finfinfinfint stort jättehärligt doftljus (ja, VOLUSPA gör några utav världens bästa doftljus) TACK!!! TACK!!!! TACK!!!

 Fredrika, min Freddie var inte nådig hon heller, hon är så snäll asså..... Snacka om att vara generös och ge bort (nej inte bara en grej som gått och väl varit nog) utan hela Bodyshops nya "lily cole" serie som är en väldigt "girly" och söt serie, hon ver precis vad jag gillar ;) TUSEN TACK FREDDIE!!!!!

En annan oerhört fin människa i mitt liv är Simon, den tvålfagra mest omtänksamma och väldigt snälla vän hade hittat något som var som gjort för mig..... När han såg den tänkte han bara den ska Lina ha sa han..... En konstnärssmiden handgjord fjärills silvering med små stenar och fina fina favoritfäger från ett helt underbar silverdesigner/konstnär som heter Franck Herval, Och Guuud vilka smycken de gör, väldigt personliga, färgsprakande och härliga, STORT TACK SIMON!!!! SÅ GLAD!!


Siri och Vera, mina älsklingar som jag lärde känna för de var deltagaransvariga och blev vän med när vi spelade in Djungelns Drottning kom med världens mest härliga glasskålar, asså de är så fina!! Sådär nostalgiska som jag älskar, sådär lite amerikanska och härliga, och oh vilken hemmagjord god glass jag ska laga och servera i dem!!



Och så älskar jag ju också allt som är sådär "barnigt" och härligt, så inte nog med Freddies fina serie produkter hade hon även hittat Nalle Phu krokar och en ring som blinkar i olika färger, sååååå fina!!!! Och härliga härliga fina Janne hade fått tag i självaste Lilla Gubben, väldigt fyndigt och fint tyckte jag!! :D TUSEN TACK!!!


Av Fina Kjellis fick jag ett mycket fint presentkort från en utav favobutikerna Desigual och utav min alldeles egen fashionnita Julia fick jag en VOUGE inklädd i tre kronor!! Och utav älskade Daniel, Jessica och Annie en jäääääättegod parfym med världens finaste flaska och ooooh så gott den luktar, helt underbar!! TACK! TACK! TACK TACK!!!!!


Av Sötaste Lisa fick jag en helt underbart vacker träask med änglakort i, ska visa mer utav dem sen, så roliga och härliga, och de bästa är att de är kristna och inga andra konstiga "hokuspokus" kort, Lisa är nämligen min gamla barndomsvän från Pingstkyrkan, ooh vad fin hon är!!!! TACK!!

Och Janne, seee, så himla sött!! TUSEN TACK!! Gud vilken rolig middg vi kommer att ha!!!!

Och min "Vinguru" Robin kom inte med vin, blev lite förvånad, den underbara mannen kan nämligen allt om vin, ett rikitgt proffs, men han kom med något som hörde till "drickande" ändå ;) Jo, inget mindre än 6 stycken heeeeeeelt otroliga handgjorda drinkpinnar i glas!! De är så vackra, och på kortet skrev han att dessa skulle jag stoppa i många härliga färgglada drinkar, och Ja Robin, det kommer jag garanterat göra, DE ÄR SÅÅÅÅ FINA!!!! Och roliga, och vackra och väldigt väldigt härliga ;) Jag måste bara vara väldigt rädd om dem för de är ju i glas, ååhhh ska vara så varsam med dem, vill spara de så jag kan göra 50-årsdrinkar med dem också om 25 år!! Haha.... TACK ROBIN!!!!
Bläckfisken är nog min favorit. Och på tal om favoriter fick jag utav Fina Karolina som är en mycket fin människa och vän ett riktigt fint favoritvin (utan ens hon kunde veta) Och Stefan sa också att det är ibland dem godaste vinerna som finns!! TACK KAROLINA OCH FÖR FINFINA KORTET!!!!!























Av min Finaste "Goodiebagsdrottning" Ellen som är så fin och gullig fick jag självklart en Goodiebag men det var inte vilken som helst, den stora fina lite "pippiaktiga" påsen är så fin och den vill jag alltid ha kvar!! I den hade hon stoppat de mest fantastiska små prylarna och produkterna jag sett på länge, och tänk på allt även hon...... En kattmagnet att sätt på kylskåpet, nagellack i olika färger, vaniljspray, bästa värmeskyddet för mitt sockervaddshår, en fin ram som jag ska rama in henne i, Lina-klistermärken, Anti stresstabletter, gudomligt bra och härligt shampoo och inpackning, små smycken och några härliga varuprover, och de lilla My little Pony kortet, som ni under kan läsa på :)



 Genomtänkta och också så fyndiga Pischa fick jag min alldeles egna Barbaskön utav!! Vi har en väldigt massa intern humor om just honom, han är bara så underbar!! Och så fick jag en spargris att spara slantar för Pischa vet att jag inte riktigt som ni många vet inte är den bästa i världen på att hålla i dem så nu ska jag försöka spara några kronor i den ;) För din skull Pischa, och för Doris ;))

Pischa har också en helt underbar mamma som heter Hanna som jag också lärt känna och tror ni inte hon är så fin så att hon fast inte kunde komma men var självklart bjuden skickar hon ändå med ett mycket fint paket med en liten Nalle på och och i låg världens finaste sminkväska med cupcakes och i guld, Gud så fin den är!!

STOOORT TACK MINA FINA FINA NI!!!!

Några andra mycket fina gäster var Natalie och Ida som köpt sååå fina, mjuka, goa, lyxiga, underbara, så passande Missonihanddukar som jag äääälskar!! TUSEN TUSEN TACK!!!! Äääälskar dem!!

Och utav Anna och Fredrik fick jag ett helt sagolikt vackert tårtfat ifrån favomärket "Pip Studio! Och de hade jag 25-årstårtan på i tisdags!! TACK SÅ HEMSKT MYCKET FINA ANNA OCH FREDRIK, VILKEN FULLTRÄFF!!

Jelena kom med en mycket härligt turkost paket med en stor blomma på och i det låg världens mysigaste pyjamas och en liten blå väska med en rolig liten ögonmoj, en liten minikikare :)) Åh, Jelena, Tack så hemskt mycket, har sovit i den och den är så mjuk och skön!!!!


Korten var också heeeeeeeöt underbara!!!!! Seeee!!!! och vilka vackra ord ni skrivit i dem....



Och Anna, min kusin som är en riktig DRÖMKUSIN, TACK FINASTE DU!!!!!
Av Kero-Staine (som jag säger) Och min ÄnglaKelly som är en utav mina finaste närmsta vänner fick jag detta uuuursnygga, coola, fina, underbara, flashiga, härliga armband!! Det är verklogen sååå snyggt!! Kelly sa att det ropade Lina till henne när hon fick syn på det!! Tusen Tusen Tack, Ni är BÄST!!!! För övrigt gjorde Kelly en mycket, mycket, mycket stor del utav min fest, har aldrig hört ett sådant vackert tal i hela mitt liv, berättar allt om festen sen, men hon var helt otrolig Kelly!! Och Kero är en SÅÅÅÅÅÅ FIIIIIIIN OCH SKÖÖÖÖN SNÄÄÄÄÄLL VÄN hon med!!!! TACK!!!!

Av min Finaste granne Lisbeth som var en riktig pärla på festen med sin man Ove fick jag en jättejättejättefin tröja och så ska vi gå på utställning och äta lunch, TUSEN TACK!!!! Ni är underbara,!


Av Världens Bästa Cilla fick jag ett presentkort på Dramaten så jag och Stefan har bestämt oss för att ha en riktig helmysig teaterkväll, jag såg att Fanny och Alexander gick, den vore väldigt kul att se!! Tusen Tack Cilla, alltid lika snäll och fin!! Och sen fick jag fina flaskor utav bland annat Finaaaaa Jessie och Sööööööta Annie, och en helt underbar Cupcakesbok av Finaaaaa Sara, verkligen fin och härlig bok, många underbara bilder, får visa mer ifrån den sen men TACK TACK TACK TACK TACK till ALLA ER!!!!

Och Av Bästa Jojjo och Vackra Alex fick jag en My little Pony Pinata, visst är den fantastisk!! Och för att inte tala om den fina skinnväskan och klänningen, sååååå fina!!!! Asså mina vänner det är nästan så att jag skulle behöva ha ett "tack för alla presenter kalas" Hahaha.... Asså ni är för underbara, jag är så lyckligt lottad med så många fantastiska vänner! Jag ÄLSKAR ER!!!! Och säg inte bara att jag är för snäll, för det är faktiskt Ni också!!


2 kommentarer:

  1. Åh, du har absolut den bästa bloggen!! Man blir bara så glad varje gång man går in hit ♥

    Och duu, verkar så jäkla härlig på alla sätt! Ha det bra, PUSS ♥

    SvaraRadera
  2. Åh gud vilka härliga presenter! Avis man blev. ;)

    SvaraRadera