måndag 2 november 2015

Välkommen november!!

Den stora KOLLA KÖNSMÅNADEN!! Haha, nä men vi har ju rutinultraljudet den 17 sååååå himla nyfiken men Stefan vill vänta denna gången och lite jag också faktiskt...... Men guuuuud vad spännande det är, och tänk att man liksom får kolla...... Men jag ska verkligen försöka hålla mig!! Åååååhh inte lätt....men tiden går ju så fort tänk oktober 2015 bara borta...... Men vilken fin månad det var, trots jag varit sjuk....blääää hatar att vara sjuk, sällan jag är det men barnen har varit friska iaf, så supertacksam för så friska barn som nästan aldrig är sjuka!! Men jag har både haft sjukt ont i halsen, förkyld och urinvägsinfektion och känner mig just nu som världens mest ohälsosamma omotionerade barbamamma som bara går upp i vikt och bestämde mig idag för att verkligen ta nya tag med träningen. Ringde PT-Katta och bokade in pass och har bestämt mig för promenader VARJE morgon!! Och ingen himla marabou, vill ha en hälsosam härlig graviditet!! Ska åka och handla med Daisy bär hon vaknar nu ovh bara köpa massor med grönsaker!! 

Helgerna består ju av bruncher och sånt också och då kan man ju inte låta bli dessertbordet men nu är det slutbrunchat!! Men både Haga Forum ovh Siggesta har så himla goda, blev besök på bägge här i oktober, och massa annan god matlagning och massa gott så nä nu blir det till att hålla igen!! Men att brunchs är typ det enda sättet att kunna äta ute som småbarnsfamilj, det är många barn och många restauranger har lekhörnor och sådär, sen just vid brunchtid går många barnfamiljer ut och då känner man inte att man stör så farligt heller :) 

På Hagaforum fick vi sofforna med, så perfekt och bekvämt.... Och maten så god!! Speciellt sillen och laxen!! Angeline tyckte mest om hamburgaren och skinkan :) 

Lilla Daisy är som när A var baby helt galen i melon!! 
Brunch på Siggesta gård får också 5 av 5!! Så himla mycket god mat och lite andra rätter som högrevsgryta och sånt än de klassiska brunchrätterna och det bästa av allt ponnyridning och massa andra djur, Angeline är heeeeelt djurgalen som sin mamma :) och hemmalagade köttbullar och gräddsås, mmmmm... 
Något som blir lite jobbigt med ponnyridningarna är bara att hon blir så ledsen när hon måste gå av hästen.....

I helgen stekte jag kantareller också, mmmmmm såååå gott!! 
 
Och en kväll lagade mamma en så himla god rostbiffmiddag...... Och Höstmys har vi nästan varje kväll nu med tända ljus och grejer, ääääälskar hösten..,. 


Man kan också leka att man fikar, haha lite hälsosammare så, tänk om vi vuxna kunde det också haha, jag och Angeline brukar numera bjuda in Lurven på kvällskaffe innan läggdags med den nya fina flugsvampsservisen hon fick av Olivia när hon fyllde år, hon älskar när man sörplar och låtsas dricka på riktigt!! 

Och Tack fina mamma för denna gång det var så mysigt!! 

Nä, nu mot ett mera nyttigt november, det kommer inte in mera marabou här och andra gravidgottigheter, man känner ju sig som rens skåpssuparen när man får gömma godis för Angeline med, för äter man framför henne vill ju hon också smaka såklart :) näääää, nu mot affären och bulla upp kyl och skafferi med nyttigheter sen en promenad till dagis och ett träningspass ikväll på gymmet!! Har ju massa nya gymkläder som jag knappt hunnit använda men nu så!! Jag ska bara dit 3 ggr i veckan!! Ska shoppa en ny stavmixer med, min är så kass, så kan man göra läckra grönsakssoppor!! Mmmm...... Haha, bara tänker på mat....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar