Sidor

torsdag 29 oktober 2015

Oj bloggen......

Gud har verkligen blivit världens sämsta bloggare, förlåt ni som kikar in och väntar på något nytt och så är det bara samma gamla inlägg och inget nytt på skärmen.....men det är så mycket med mina små liv, i huset, i hela livet i sig, i skallen, i magen.....så ja det blir svårt att hinna med alla bitar, det känns alltid som om man inte räcker till, nä för är tvätten tvättad och vikt och tillomed inne i skåpen och leksakerna inte över hela huset så har man inte tvättat håret istället eller rakat benen på 7 veckor, och är frysen full med färdig mat blir något annat i hemmet lidande istället :) Men vi har faktiskt skaffat en hushållerska som kommer 8 timmar varje fredag och städar och grejar med allt möjligt och åh det är verkligen värt varenda krona..... Bara en sån sak som att inte behöva bädda rent själv och moppa och dammsuga och greja sparar så mycket rolig tid till annat :) Man är ju som en levande leksaksmaskin men som tur är är man lagd åt det "lekfulla" hållet och tycker det är kul själv, vi känns nästan som tre bästisar ibland jag och flickorna, vi hänger ju hela dagarna, haha eller det blir liksom som två delar av en själv :) Angeline är så himla sjukt rolig nu med sina meningar också , säger sååå roliga saker asså, haha.... 

Och mera då, vad händer...... Ja är vi ju mitt uppe i de första bygget, ja de huset vi ska bygga och sälja, jag ville bygga ett i äldre stil men Stefan fick igenom sin "New England inspirerande dröm" men det är nog bra ändå, det är ju inte jättemånga som har min smak i detta land så det är nog bäst att Stefan bestämmer det mesta så får jag spara mera av det kreativa fantasikrutet till vårt slott vi ska bo i själva även om fantasin är det sista det finns brist på i min skalle :) 

Fick några minuter över här i väntrummet till min läkare och mamma kom igår så hon har barnen en stund, så kul att ha henne uppe några dagar!! Firade med lite höstlovstårta när hon kom igår för om några dagar fyller hon år också!! Och kolla min mya vackra kandelaber, köpte de som par så har en till, så himla vackra!! Gud jag är helt galen i gamla prylar......om jag går in i en antikaffär vill jag aldrig gå ut......och har märkt en himla "trygg" grej med mig själv, jag har en stil/smak jag tror jag är född med, för jag vet exakt vad jag tycker om för prylar/inredning......det finns liksom alltid en röd tråd på något sätt.....och jag har älskat samma stil/prylar så länge jag kan minnas.....det är en blandning av väldigt mycket guld, färg, svulstiga, ryschpysch, kungliga och snirkliga saker men ändå inte helt "helt och rent" lite slitet sådär men ändå glamoröst...... Har framtidsdrömmar om ett eget möbel och prylmärke med grejer i sann royal/färgglad/sliten/glammig-anda..... Det speglar hela min personlighet, lite sliten och skör men ändå grandios, färgsprakande och glamorös...... Lite virrig och vag men ändå lite stabil och trygg... Lite tillgjord, liksom spela lite "enkel människa" kan också vara skönt att göra ibland när man inte riktigt orkar vara eller med sig själv fullt ut, ibland är det enklast så i denna värld.....att koppla ifrån lite.....annars skulle man nog inte överleva här bland strunt och annat grått, ja allt från bygglovshandläggare till tråkmånsar, jag gör som strutsen ibland också, stoppar huvudet i sanden, det är en skön egenskap..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar