onsdag 15 maj 2013

Åh, de första små babykläderna köpta.....

Åh, tiden bara rinner iväg, och vecka efter vecka tickar iväg där inne i magen där vår lille baby om någon vecka redan är "halvklar" Vi längtar så och jag dyker ner i varenda barnvagn i hela stan och längtan ja den blir verkligen bara starkare och starkare!

Jag måste också säga och vara oerhört tacksam för att denna graviditet är väldigt "lätt" jag är inte så jättetrött och mådde illa kanske 3 gånger där i början, går iof och lägger mig lite tidigare på kvällen än vanligt men det är väl det då :) Fast sugen, ja det glömde jag, känner mig sugen på allt hela tiden och håller sakta men säkert på att förvandlas till en flodhäst, nä ska inte säga så men så känns det faktiskt när man står där i duschen med sin nakna kropp ibland som brukar vara mindre, har gått upp typ 10 kg, men äsch jag är ju faktiskt gravid och känner mig fin många dagar ändå :-)

På fredag ska vi kolla om det är en pojke eller flicka. Jag vet att det är lite som att tjuvkika men vi kan bara inte hålla oss!! Har verkligen ingen aning eller intuition själv så det är såå spännande!! Jag kunde inte hålla mig ifrån att beställa denna ballongbody med mössa och scarf till ifrån ett underbart märke jag hittat som heter molo, och så en liten polkaskallra :)


Och jag kollar ofta på fina gamla spjälsängar och vagnar på blocket. Stefan vill typ ha världens modernaste vagn och säng och absolut inget begagnat från blocket, om han får välja blir det typ en sån där liten smidig bugaboo som också går in i vår lilla hiss och inte ens ser ut som en barnvagn utan någon mer avancerad form av kontorsstol, men får jag välja så skulle jag gärna köra runt på en sådan här kanske, det vore härligt tycker jag :-)


2 kommentarer:

  1. Grattis din galning :0) Ni kan ju faktiskt köpa "varsin" barnvagn!

    SvaraRadera
  2. Vagnen är ju supercharmig. Grattis till förlovningen, älskar ringen, och till barnet.
    Hoppats du har ork att skriva lite mer sen,och oftare;)
    Kram/ Malin

    SvaraRadera