tisdag 9 april 2013

Den härliga påskhelgen hos oss.....

Åh, denna påsken var verkligen så mysig!! Jag lagade massa mat hela helgen och bjöd hem många underbara vänner. På långfredagen kom Carro, hennes fina kille Johan, den fantastiska lille sonen Erik, Stefans härliga vänner Lisa och hennes grek Vasilis, fina Simon, min goaste Jojjo och bästa Alexander, underbara Sara, snällaste Micke och Rebecka med sötaste barnen Melwin och Alvin. Åh, det var så trevligt, nästan för trevligt för de sista gästerna gick hem långt efter midnatt :) Tusen Tack alla fina ni som gjorde långfredagen till en ännu längre och härligare dag men som kändes mycket kortare låååångfredag men oh så mycket roligare!! 
Bjuder på några fina påskbilder!


Stefan älskade Erik! Simon älskade Nalle!
Påskafton, åh! 

Det var en jättetrevlig påskafton. Sara och Niklas kom. Hon kommer ju från Stockholm och åker hem ibland, men snart är det verkligen dax för ett besök i Umeå igen!! Underbart var det iaf att de kunde komma just på påskafton också!! Lite trött på den traditionella påskmaten sedan dagen innan och att laga dagen efter också till söndagskalaset slängde jag och Stefan ihop världens godaste majsbjärrekyckling med goda såser, potatisklyftor, sallad och så gjorde jag en god äggig påskig förrätt med räkor, sallad, dill, citron och några goa ägghalvor. Till efterrätt blev det en påskprinsesstårta med några härliga färgglada ägg på :)
Sara var så himla söt i hennes råttsvansar!! Och hennes fina Niklas, älskar dessa bilder!!

Sedan gick vi igenom lite smycken och grejer, håller ju på att packa upp allt i nya lägenheten.... Sovrummet är inte riktigt klart än, men visst har jag hittat en vacker säng på blocket?! Syns inte helt på bilden men ska visa er när vi är klara med hela sovrummet! Bilden nedan, så gullig! Och Knytte ligger brevid och lurar, han tycker det är underbart med alla pärlhalsband och grejer som glittrar!


 Även Niklas blev överförtjust i lilla Nalle. Och se dessa bilder nedan, man smälter.......
På Påskdagen kom Anita, den bästaste finaste underbaraste faster man kan önska sig! Vi bjöd även te oss Världens Bästa Kjelle och mina förra favoritgrannar, ett så jättehärligt par Owe och Lisbeth! Jag lagade och dukade upp den traditionella påskbuffén som vi mumsade i oss med mycket gott att dricka. Snaps och öl till pojkarna, lite vin och bubbel till damerna och påskmust till mig :) Vi pratade om allt möjligt, ja det gjorde vi verkligen. Allt från bebisnamn till Ufon. Vi skrattade, skålade och sedan mumsade vi i oss kladdkaka, påskägg och drack gott kaffe till! Tack ni alla för en jättefin och trevlig påskdag! Jag älskar er!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar