lördag 6 april 2013

Simsalabim! Jag är graviiiiid, och förloooovad!!!!!

Kommer lite och går här på bloggen men nu är det verkligen dax för ett inlägg! Tio kilo godis senare ;) Men jag saknar dig blogg! Oj, det har hänt mycket.... Ja, på två, tre månader hinner det faktiskt hända mycket i mitt liv ;) Ja, jag har hunnit med att både bli gravid, varit i Paris och förlovat mig, flyttat till värdens mysigaste lägenhet i stan, valt tapeter och köpt lite fina nya möbler, firat påsk, gått upp i vikt, fått ett litet jobb och är fortfarande väldigt väldigt lycklig med finaste Stefan som är den bästa snällaste killen man kan tänka sig!!

Haha, ja sådär kan det gå när jag är borta ett tag, men jag måste ju berätta, vet inte vart jag ska börja, men ska vi börja med den lilla bebisen kanske? Han eller hon är vi helt överlyckliga för och beräknas anlända den 19 oktober. Vi längtar redan!! Det känns helt otroligt att få vara gravid, det är så mysigt, spännande och så fantastiskt att det bor någon liten figur där inne. Känslan går inte att beskriva, men ni som varit gravida förstår vad jag menar, helt makalöst! På onsdag ska vi på ultraljud och det känns som en evighet dit, haha.. Kan inte hjälpa det men jag är sååååååååå glaaaaaad och förväntansfull, Stefan kommer bli en superpappa och är också så glad och längtar så mycket efter de lilla livet!! Känns som en liten son, och han ska få heta Efraim om jag får bestämma :)

Måste bara berätta om förlovningen också, det var som en dröm!! Vi åkte till Paris och jag märkte att Stefan var lite "speciell" hela den dagen. Vi kom dit på förmiddan, åt världens mysigaste lunch på den underbara restaurangen  Ladureé, strosade omkring i solen på Champs Élysées, shoppade lite, fikade, gick hem och duschade och gjorde oss fina för kvällen innan vi begav oss av till Eiffeltornet i skymningen, åh alla minnen är så vackra!! Vi ställde oss i den kanske 40 minuter långa biljettkön, köpte biljett såklart ända upp och Stefan blev så höjdrädd att han fick för sig att han inte skulle längre upp än till första planet men jag övertalade honom :) Jag hade ingen aning om att han tänkt fria där uppe, men det tänkte han egentligen om han inte skulle bli så höjdrädd berättade han när han friat senare på hotellrummet. Åh, det var så fint och underbart alltsammans och jag var så oerhört lycklig!! Världens finaste ring har jag nu på fingret så får vi se om vi gifter oss nästa sommar kanske, vi har inte riktigt hunnit med att bestämma det än :)

Skickar in några fina bilder från Paris!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar