Sidor

torsdag 12 november 2009

Strössel.

Jag ska bara ligga i min rosa fluffiga lägenhet och äta jorgubbsremmar, nästan hela dan ska jag göra det. Sen kanske jag knackar på mina grannar och frågar om de vill smaka. Och om de inte vill det, ska jag be om ursäkt flera gånger om för att jag störde. Sen när de stänger dörren ska jag tänka på hur fina de är. Sen ska jag måla en gullig tavla, en tavla med skära bakelser och söta polkagrisklubbor på. Medans jag målar ska jag tänka på hur härligt det är att vara jag. Sen ska jag laga en god middag, en god middag av hitlevererad sockervadd från Grönan, den jag ska blanda med färska smultron, utpetade chokladbitar från en brownie, och sen ska jag strö på mängder av strössel. Vad ska ni göra idag?

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag! Puss och kram Henric

    SvaraRadera
  2. Och jag(H) skall-kanske-älska mig själv.Och sedan skall jag kika på gryningen denna jäkla novemberdag.Och sedan skall jag vara förbannat på Kajorna-fy fan vad de kacklar på takknocklet!Och sedan drar jag på mig min sadistiska min-och-i fantasin-tittar jag på o önskar jag att-åtminstone en av dessa jäkla människans förbannelser skall försöka flyga med en vinge..och sedan sätter jag på kaffet..du läser rätt..och sörplar i mig denna jävla bruna smörjan mellan välberäknade sadistiska skrattsalvor.Och,och jag gissar att jag känner mig tillfredsställd.Hih,heh,hah,haa!
    Go morrn min kära varelse;)

    SvaraRadera
  3. Hej Lina! Har gjort färdigt Multimedia A, vet du inte vad det betyder googla! Ett tips bara. Fick 1 rätt i mina närvaro uppgifter i webbdesign, 5 rätt i Multimedia B, och 3 rätt vilket är alla rätt i Massmedia. Hur är det med dig? Puss och kram xoxo Margit. Mitt i natten.

    SvaraRadera