Sidor

söndag 1 november 2009

Bebisar!! Alla får bebisar!!!

Kom hem för ett par timmar sen, åkte bil upp med en vän till Stockholm. Nalle låg i baksätet och sov så sött hela vägen. Har verkligen haft det bra hemma. Och igår var vi hos Jimmys goa familj i Göteborg, sov över hos dem också, det var jättemysigt. Han mamma lagar så god mat, och alla i hans familj är så himla snälla, verkligen fina människor. Hoppas ni haft en bra helg, och herregud första november idag. Bara en månad kvar till julpyntet ska upp, och nästan bara sex veckor kvar till bebisen kommer:) Hon är beräknad den sextonde december, men som tur är tycker jag faktiskt inte att Jenny har börjat bli nervös för förlossningen än. Det kommer säkert att gå jättebra:) En annan som har blivit pappa är lilla Nalle, vi tror att det är han iallafall. De är ju inte så platta i ansiktet, men de är mera lurvigare och har tjockare tassar än de förra kattungarna Ester fick. Men det kan vara en annan Flobykatt också..
Men guuuud vad de är söta asså, kolla!!

6 kommentarer:

  1. vad söta dem är lina! Skall ni behålla dem? : ) Allt som vanligt med familjen?

    SvaraRadera
  2. Han i mitten till vänster måste vara en litet Nalle barn Så ser Nalle ut när han ligger och myser. Alltså är Nalle pappa Grattis Nalle.
    Vad blir du då till nalle ?

    SvaraRadera
  3. Jaaa, visst är de helt bedårande! Vadå vad blir jag till Nalle? :)

    SvaraRadera
  4. Nää men Nalle.Att du inte lär dig?Att glömma kondomen o åka fast sådär.Du får skärpa dig minsan
    tycker H

    SvaraRadera
  5. Är du sugen? Ring... Ett urdrag från Jägarna med filippinskan i boken Jägarna. Nej jag tror att det är någon annan rackare som har spridit sina säd. Precis som vi människor är katter också kåta. Vad ska man göra annat än att begrunda detta? Mvh Margit.

    SvaraRadera