Sidor

onsdag 1 januari 2014

Tusen Tack Jessica och Carl med barn för en fantastisk nyårsafton....


Åh, Gott nytt år på er!! Och jaa, det blev verkligen ett riktigt gott nytt år hemma hos Jessica och Carl med minnen för livet, ja de var helt fantastiska och underbara att fira in det nya året med, vi hade verkligen såååå kul och mysigt, åt världens godaste mat, ja mmmmmm, kan fortfarande känna alla helt ljuvliga smaker i munnen....

Och Jessica är sådär kreativ och pysslig som mig och älskar också vackra dukningar och att dekorera och allt sånt där, så kul att lära känna nya vänner (detta är Stefans vänner från början sedan många många år) som har samma glädjeämnen i livet, och hon hade verkligen pysslat ihop vääääärldens vackraste nyårsdukning, ååååh så vackert det var, ni skulle se det i verkligheten asså, det var också ett sådant speciellt "liv" över alltsammans, ja det bara strålade festlig glammig lite feminin flärd, lyx och rosa nyårsvärme och lycka över hela bordet.... Åh, vad vackert det var!! Som i en dröm, se..... Och under har vi henne, duktigaste vackraste Jessie!!





 Blomsterarrangemanget hade hon såklart satt ihop själv också, åååh så vackert, helt otroligt..

Sedan plockade de fram världens största humrar, ja de största vi sett.....
Och så gratinerade mästerkocken dem (ja, som hon också är) och det blev helt gudomligt goda..... Jessica är verkligen en gudinna i köket, så duktig, och det är så skoj för även där brinner vi för samma roliga saker, det är ju såå skoj med matlagning, verkligen något bland det roligaste som finns....
 Deras underbara barn Ein, Lucas och Alexander... Och våran lilla sov nästan under hela kvällen..

 Mmmmmm....... Och aaaj :)

 Asså de var så stora, kolla in denna, Carls klo, tung var den med, och såå gooooood, mmmm.....

 Sedan blev det oxfilé, potatisgratäng och en underbar konjaksås..






 Och så var det dags att skåla in tolvslaget, och vi skratta och hade så kul och härligt där ute, kollade på alla vackra fyrverkerier, men tycker också så himla synd om alla rädda djur..



Jag och Elin lagade den godaste desserten genom tiderna, recept kommer om någon vill ha!!
Först gjorde vi en ljuvlig mangosorbet med passionsfrukt i, sedan bakade vi en heeeelt underbar kola och chokladkaka som smakade sänkt från himlen och till det vispade vi grädde med vit choklad i, gjorde en liten vaniljbiskvi och dekorerade med färsk mynta, passionsfrukt och några sockerkulor, åååh vad god den blev, alla smaker var så fantastiska ihop och allt bara smalt i munnen.... Inte för att skryta men jag imponerade tillomed på mästerkocken Jessica som trodde att den hette något speciellt och så, liksom redan fanns, men jag kombinerade alla smaker själv såklart :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar