torsdag 12 april 2012

Hej!! Välkommen!!


Så bra att ni klicka er hit!! Det är här jag kommer att stanna nu :) Och som sagt kommer alla gamla blogginlägg ramla in i rätt ordning snart.. Vet ni!? Jag ska till Regnbågskyrkan i St Petersburg den 24 april! Guuud så roligt! Har alltid älskat den, det är den där vackra filpaketskyrkan ni vet?! Nä, nu ska jag ta en liten dusch, slänga på mig lite smink och hoppa på roslagsbanan hem till Kelly på lite middag och vin sen lite AW! Känns ändå som om jag jobbat fast ändå inte idag, men vaknade innan åtta för att prata i radion, sedan möte i Täby c, sedan en teleintervju och sen har jag nästan gjort färdigt mitt mosaikbord som ni jättesnart ska få se och målat klart en gipsgrej så kanske är värd lite AW ändå ;) Hörs senare!


2 kommentarer:

 1. Ja den är jättefin i verkligheten jag har vart där, tyvärr inte inne i den för den var stängd just då. Men det är vackert i St: Petersburg. Dessutom finns det en jätterolig katt/regnbågsaffär nära Nevsky Prospect som säkert du likväl som jag skulle gilla.
  Teremok har god rysk snabbmat.

  Kram Anja

  SvaraRadera
 2. Hej Lina!

  Hoppas allt är bra med dig!
  Vi skulle vilja bjuda in dig till en bloggfest den 18 maj i Jönköping. Jag hittade inte någon mailadress, men hör gärna av dig om du vill veta mer.

  Ha´t bra!

  /Karin & Anna
  jonkopingsbloggfest@mail.com

  SvaraRadera