måndag 17 februari 2014

Min underbara Stefan.....



Åh, min Stefan är den bästa killen som finns, så snäll, omtänksam, ja den bästa människan som finns, vårt förhållande blev verkligen bäst av att få barn, folk brukar säga att småbarnslivet kan förstöra allt men inte för oss.. Det var mycket det som gjorde att det blev så bra tror jag, och vi vill ha flera barn i framtiden och jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan honom, han är verkligen min pusselbit, tog ett tag för mig att inse men ibland behöver man lite tid på sig för att inse saker :) Och nu är jag kärare än någonsin..... Kan ligga och drömma om den dagen jag ska få bli hans fru med, vilken dröm.....


Och på alla Hjärtansdag tog han ledigt hela dagen, skickade först mig till Centralbadet där jag fick spabada, tog Angeline på en biltur och sedan kom han och hämtade mig så åt vi världens godaste fisk och skaldjursgryta på PUB, tog ett gott glas skumpa (så lyxigt att få dricka skumpa efter spa helt iordningfixad som spädbarnsmamma :) Så sällan vi dricker alkohol nu för tiden med, det är underbart, men ett glas eller två någon gång ibland är härligt, har festat så mycket i mina dar och så glad att det är över:) Sedan fick jag världens finaste bukett blommor, älskar ju rosa rosor och videung.... Och en underbar nyckelring i skinn och så har han beställt ett så ljuvligt smycke åt mig med, snällaste Stefan.... Sen gick vi och hämtade tygprover på favobutiken ROOM (har ju inte hunnit klä om stolarna än, (eller bestämt mig 100 och lämnat in, målat om allt, Angeline kom ju :)) Men nu ska vi få det gjort, så kul!! Stefan tror mina val kommer bli skitsnygga, och så åkte vi och gemensamt tittade ut en så läcker färg vi slog till på, så kul att Stefan följde med till färgaffären, inte varje dag ;)

När vi kom hem lagade jag en underbar middag och tog fram en present till Stefan, han fick ett knivställ jag sprayat i guld och kockknivar i guld, sååååå snygga!! Invigde dem med att laga rotfruktsgratäng med ädelost och oxfiléspett, en god sås och stekta champinjoner och lite kokt sparris, mmmm, blev jättegott!! Jag och Stefan kör lchf, gjorde ett litet undantag med rotfruktsgratängen men jag tror inte på någon diet så strikt så man inte kan göra undantag ibland bara det blir ibland, men det är väldigt sällan vi äter godis, pasta och vitt bröd och sånt, kan säga att gravkilona rasar nu :)) Vill bli lite mindre till sommaren, men vi har verkligen försökt göra det till en hållbar livsstil och det är verkligen en hållbar "diet" Det är ju mer ett sätt att äta och vi älskar det!! I lördags kom Stefans underbara grekvänner Lisa och Vasilis förbi på middag också, och Svah, sen kom undebara Micke och Becca med, jag lagade lchf-chokladmousse till efterrätt med jordgubbar, mmmm.... Och såå gott rödvin de hade med sig, när man dricker så sällan uppskattar man gott vin så mycket med, samma med potatis som jag åt några få klyftor av i lördags, blir extra gott när man äter det så sällan, men bara lite ibland, och dricker jag för mycket blir jag lite knäpp med så det är inget för mig längre :) Angeline, din mamma har äntligen blivit ordentlig, haha.. Puss och kram och hoppas ni haft en bra helg!! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar