tisdag 6 november 2012

Vi hittade ett vackert slott som vi flyttade in i för en natt....

En dag i Orlando hittade vi ett stort jättejättevackert slott med tinar och torn. Ett hotell som heter "The Castle" och där ville ju ju självklart bo för en natt ;) Så vi checkade in och det var så vackert!! Man kunde gå upp på terrassen och se ut över hela Orlando, bort till alla härliga parker och många vackra fält. Det var som en liten dröm dedär slottet, fin musik på och jag kände mig som en liten prinsessa :)

 "Jag är inte annars den så värst prinsessiga typen av tjej, haha, jag menar jag storstädar gärna, lagar mat, tvättar, och äter gärna falukorv om det serveras, önskar mig inga dyra smycken, utan nöjer mig gott med en liten lurvig perserkatt och annat sött som presenter ;) Men måste erkänna att jag gillar allt som glimmar och glittrar i olika färger, små prydnadssaker, puffiga prinsessklänningar och andra små vackra pryttlar. Min storasyster brukar säga att jag påminner om Ariel-den lilla sjöjungfrun, för hon var naiv och ville ändå tro gott om alla även de andra i havet var av åsikten att människor är farliga, hon levde på sina drömmar, bara längtade efter den dag hon skulle hitta sin prins och sin frihet med att gå på standen, hittade alltid små vackra snäckor och andra saker som glimma hon samlade på, råkade illa ut men såg ändå det fina i allt och skyllde alltid på sig själv, och sin Blunder (i min värld Nalle) som och pratade med allt om, och  kräftan Sebastian man kan jämföra med min gode man som ger mig goda råd som jag inser efter kanske var lite bättre om jag skulle lyssnat på"


Haha, skämtåsido.... Men på tal om smycken måste jag säga att det ändå poppar upp små söta askar med vackra glittrande stenar i att sätta runt hals och armar utan att skryta om min fina kille.. Men han är jätteromantisk just med blommor och smycken och det är ju jättefint, för fint.. Ja, han är underbar min Stefan.. Men när jag senare under resan hittade detta underbara mobilskal, sa Stefan att det inte alls var "såååå himla superfint" som jag tyckte och att det var "tacky" Men jag brydde mig inte om det och köpte det ändå, för visst är det fint?! Det tycker iallafall jag!! ;)

Slottet var rena "instagramdrömmen" ;) Under följer ett vackert gäng bilder, men jag måste säga att det var precis lika vackert i verkligheten, oh så fint det var!!


 Så sminkade jag mig medans Stefan kolla lite TV, klädde på mig en pufffig klänning och sedan bar det av ut i kvällen för att kolla in staden runt om och och hitta någon mysig restaurang..

Lobbyn var så vacker och gav mig inspiration till att försöka ge mig på att sy sådanadär gardiner till vårt vardagsrum när vi flyttat, gillar verkligen den där "slottsstilen" modernt stilrent är inget för mig.. Nä, usch, inge snyggt :)


Först hamnade vi på nån bar där det var lite Halloweenfest, där tog vi en god Pina colada tills vi tyckte det blev lite för bullrigt och gick vidare, men det var en härlig bar och ballonger överallt!! 
Och så hittade vi världens mysigaste Cuba Restaurang, med de godaste mojitosarna vi druckit i hela våra liv!! Och maten var också såååå god!! Och så tog vi kyparens rekommendation; 15 cubianska rätter, och det var såå gott! Många nya spännande roliga och härliga smaker, men så mätta vi blev, och Stefan fick jordens skrattanfall när jag sa att nu blir det till att rulla hem ikväll igen då ;) Haha.... Nu kör vi lite LCHF och har en vit månad, för oh så mycket god mat, drinkar och gott vin det blev på semestern :)
 Restaurangen visade sig visst sedan vara den mest populära Cubanska restaurangen i hela Florida, prova att googla den och mängder med bilder kom upp och folk som skrev om hur mycket de älskade den, och det var verkligen förståeligt, så ni som ska till Orando, ja till er vill vi verkligen rekommendera ett besök till; Cuba Libre!! Senare förvandlades allt till en fest med mera vin, kanske lite för mycket ;) Och massor med härliga latinska par som dansade och levde runt!!
 Haha, ja och till att rulla hem blev, vi var så trötta även om hotellet inte alls var så långt därifrån, det när vi såg en jättesnäll cykeltaxi som gärna ville cykla oss hem, han ville väl ha en sådär 5 dollar men Stefan tänkte väl att vi var så tunga så han fick 20 och blev världens gladaste :))


Väl hemma i det mysiga slottsrummet somnade vi som stockar och sov länge, länge tills det var dags att vakna upp pigga till en mysig såndär riktig amerikansk frukost i en jättevacker liten frukostmatsal och sedan bar det vidare av till Miami för några till helt ljuvliga dagar..1 kommentar: